HEM wierook

 

HEM wierook is handgemaakte wierook van uitstekende kwaliteit. Deze wierook is afkomstig uit India en is tevens in vele geuren te verkrijgen.

Prijs per stuk €1,00

antistress

Anti-stress

In deze tijden waar we steeds een drukker leven hebben, meer stress en minder tijd om te ontspannen is het belangrijk om de juiste middeltjes in te zetten op de juiste momenten. Daarom speciaal deze wierook om te ontspannen en de stress te doen verminderen.

citronella-hem

 Citronella

Citronella brengt warmte,vreugde en vrede in je huis. Houdt negativiteit en het kwaad bij je weg waardoor alles in een nieuwe licht schijnt te komen. Citronella is goed tegen muggen, is (lucht)verfrissend,opwekkend, opmonterend en kalmeert bij overspanning en geestelijke uitputting.

divino-nino-jesus-hem

Divino Nino Jesus

Jezus zorgt voor onschuld en liefde, de sfeer in je huis zal warm en ontspannen zijn. Deze wierook geeft je de energie om je weg te kunnen vinden naar je eigen zuiverheid

hem_good_luck

Good luck

Deze wierook trekt het geluk aan, zowel geestelijk als financieel. Helpt bij moeilijke opgaven in het leven

hem-wierook-lucky-buddha-incense

 Lucky Buddha

Met deze wierook kan je de goden gunstig stemmen als je een verbetering wilt in je financiële situatie. Heb je een examen of een sollicitatie gesprek dan kan deze wierook je erbij helpen.

hem-wierook-the-moon-incense

Moon

 Moon is de zilveren betovering van de maan en heeft vele gefascineerd door de eeuwen heen. Deze wierook schenkt je ontdekking van een moment van geluk, terwijl je geheugen fris en vrij blijft.

l_blessings-wierook  Blessings

Een wierook uitermate geschikt om uw ruimte te zuiveren met zegeningen.
De wierook Blessings beschermd en brengt verlichting.

l_fairy_dreams_wierook_hem  

Fairy dreams

Je sprituele reis met de elfen worden geopend.
Het maakt je omgeving schoon van negatieve energie en geeft jezelf positieve energie.

l_ganesh-hem

Ganesh

Ganesha staat bekend voor het verwijderen van obstakels. Ganesha als de goddelijke kracht geeft rust aan het hoofd en de twijfels en de kracht om daar voorbij te kijken. Meditatie met deze wierook creëert innerlijke balans.

l_harmonie_wierook_hem

Harmony

Deze wierook helpt je om energie weer in balans te brengen, zowel in meditatie als de energie in huis.
Divine Harmony haalt voor jou alle energie weg die jij los laat of niet meer nodig hebt, en daarvoor in de plaats geeft hij jou de balans om alles los te laten en een nieuw pad in te slaan.

l_healing-hem

Healing

Deze wierook helpt je om mensen op een goede manier therapeutisch te behandelen, de geur zorgt ervoor dat er goede energieën aanwezig zullen zijn.

l_hem_eucalyptus

 Eucalyptus

Eucalyptus werkt verhelderend en vergroot het concentratievermogen. Deze geur geeft genezing en geeft verlichting bij ademnood. Schenkt bescherming tegen boze geesten en geeft extra energie.

l_iris-wierook  Iris

Een bevrijdende bloemengeur die je ruimte geeft en inspireert. Je innerlijk kind komt in het licht te staan. Kinderen worden er rustig van. In het bijzonder helpt het je te leven zonder angst. Het brengt je terug op aarde

l_lord-buddha_hem

Lord Buddha

Heer van geweldloosheid en vrede.
Boeddha staat voor wijsheid en gelijkheid.

myrrh-hem  Myrrh

Een geur waar je gelijk een beetje verliefd op wordt. Brengt mooie gevoelens met zich mee.
Deze geur zet aan tot spiritualiteit en meditatie. Myrrh brengt vrede en succes, geeft ontwikkeling van een hogere bewustzijnsvorming.

precious-lily-hem-incense-wierook-stokjes  

Lily

Lily maakt je lieflijk, bescheiden, prettig in de omgang met een luchtig opgeruimd karakter.
De geur stelt je open voor overvloed en maakt gelukkig.

’  Protection

Een iets kruidige geur, maar zeer geruststellend.
Voor bescherming van uw woning.
san-miguel-arcangel-hem-michael-wierook

San Miguel Arcangel

 San Miguel / Michael is een van de aardengelen die je kan aanroepen als je hulpt nodig hebt. Deze geur ondersteund je hierbij, om de rust en de vrede in jezelf te vinden, als je bescherming wilt of een oplossing voor problemen.

witte_salie_sticks

White Sage

Witte salie wordt o.a. gebruikt voor het reinigen van de aura, chakra’s en ruimtes.

ylang-ylang-hem-wierook-stokjes

Ylang Ylang

 Ylang Ylang heeft een sterk zinnenprikkelende en erotische invloed.

full33822415  White Flower

Fantastische mix van witte bloemen zoals jasmijn en lelie. heerlijk fris en bloemig. perfecte wierook voor in de huiskamer maar ook heerlijk in de slaapkamer of op een zomerse dag in de tuin.

 l_all_seasons_hem

All Seasons

All Seasons is krachtig, opbeurend en tegelijk zeer rustgevend. Een geur die beschermt in alle seizoenen van het jaar. Geeft in huis een kalmte die je kan helpen bij o.a. meditatie of bij therapeutische behandelingen.

 Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël, boodschapper van God. Roep de hulp van deze aartsengel aan voor meer helderheid, discipline en orde. Brengt nieuwe energie en creatieve oplossingen.

 

Green Tea

Het is een modern recept op basis van groene thee. Groene thee heeft de eigenschap om onfrisse geuren te verwijderen, waardoor het geschikt is als natuurlijke luchtverfrisser. Het heeft een verkwikkende en stimulerende werking en doet je denken aan een Japanse of Chinese Tearoom waar je heerlijk weg kunt dromen..

Rosa Mystica

Wierook die gebruikt kan worden tijdens gebeden en meditaties. Een zoete maar krachtige geur,voor geestelijk hulp van moeder Maria die je kracht en energie zal geven in moeilijke tijden.

Sandelwood

Sandalwood kan gebruikt worden om de aura te zuiveren. Reinigt ruimtes van negatieve energie.

 

Musk

Musk is een zeer fijne geur dat energieversterkend, activerend en bewustmakend werkt. Een actieve geur die stimulerend werkt en heel goed kan gebruikt worden bij het studeren of te werken.

 Magnolia

Rustgevende, bloemige en kalmerende geur. Kan gebruikt worden bij meditatie. Brengt ons in harmonie en schenkt ons momenten van innerlijke rust.

Anti Tabaco

Met zijn subtiele geur van munt kan deze wierook gebruikt worden om tabaksgeuren te verwijderen.

Clove

Clove helpt je bij het loslaten van oude lasten en helpt je met beide benen op de grond te staan.  Deze geur heeft een rustgevende en reinigende werking. 

Om

OM, het eerste geluid van het universium. Deze wierook heeft een troostende, geheimzinnige, oosterse geur.

 Pagan Magic

Pagan Magic is een kruidigruikende wierook, geschikt voor meditaties en het tot kalmte brengen van de geest. Deze wierook ka,n ook gebruikt worden bij het uitvoeren van rituelen.

 

Madre Maria

Een pittige geur van kaneel. Deze wierook kan je branden wanneer je in geestelijke nood zit of wanneer je kracht en energie nodig hebt. Deze wierook geeft je een gevoel van liefde en het vinden van een evenwichtige balans.