Ruwe stenen

Ruwe rozenkwarts

Rozekwarts: 3,00€ per 100 gr

Ruwe rozenkwarts is een zachte en liefdevolle steen. Deze steen kan geplaatst worden in ruimtes om de liefde en de creativiteit op te wekken of te versterken. In de kinderkamer is het de ideale steen om een veilige en geborgen sfeer te creëren, rozenkwarts heeft namelijk een zeer gunstige invloed op kinderen.

Ruwe Celestien

Celestien

DSCN3647

Celestien geodes

De schoonheid van ruwe celestien is uniek. Het is een prachtige steen met zachte en helende energie. Celestien brengt een vredige en harmonieuze sfeer in kinderkamers, wachtruimtes en in ruimtes waar een tekort aan harmonie heerst.

Ruwe Bergkristal

Bergkristal: 3,00€ per 100 gr

Ruwe bergkristal heeft een zuiverende werking. In woonplaatsen of werkkamers is deze steen geschikt om de harmonie te herstellen en positieve en activerende energie toe te voegen.

Ruwe Amethist

Amethist: 3,00€ /100 gr

Ruwe amethist kan gelegd worden op plaatsen waar men een rustige en kalme sfeer wenst te bekomen. Hij is ideaal om in een ruimte te plaatsen waar een meditatie gehouden wordt. In de slaapkamer kan deze steen gelegd worden om een goede nachtrust te bekomen.

DSCN3639

Groene Apofylliet (uitverkocht)

Deze prachtige steen schenkt liefde en zorgt voor persoonlijke groei. Hij vermindert angst, stress, zorgen en onzekerheid. Blokkades worden verwijderd en men verkrijgt innerlijke rust  waardoor we opnieuw in balans gebracht worden. Gedachten worden tot rust gebracht zodat de juiste beslissingen kunnen genomen worden. Deze spirituele steen kan gebruikt worden bij meditatie, healing sessies en Reiki. Hij opent ons hartchakra, werkt aardend en helpt je om je ware ik te ontdekken en deze naar buiten te brengen. Verder kan hij gebruikt bij astma, problemen van het ademhalingsstelsel, slijmvliezen en allergieën.

DSCN3652

Serafiniet (uitverkocht)

Serafiniet: is een zeer krachtige genezer van zowel lichaam, geest als ziel. Deze steen geeft energie en brengt de chakra’s in balans. Hij zorgt ervoor dat de levensenergie sterk is en goed door het lichaam kan stromen. Tevens helpt de steen het ego los te laten en bevordert een positieve en liefdevolle houding ten opzichte van uzelf en anderen. Serafiniet bevordert het maken van contact met engelen, gidsen en andere hoge energieën.

DSCN3658

Kyaniet

Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Hij vergroot onze paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie contact te maken met gidsen. Kyaniet maakt besluitvaardig. Hij werkt als een bruggenbouwer tussen mensen die elkaar willen maar niet lijken te kunnen bereiken. Kyaniet heeft een gunstige werking op de kleine hersenen, flexibiliteit, spieren, schildklier en keelgebied. Het is een goede steen voor zangers en mensen die in het openbaar moeten spreken. Hij werkt aardend en reinigt de aura en de chakra’s.

DSCN3987

Zwarte toermalijn

Toermalijn neutraliseert restspanning van apparaten en beeldschermen. Het is een bijzonder krachtige steen die je heel direct en diep in verbinding stelt met Moeder-Aarde. Hij helpt ook bij het afvoeren van afvalenergieën uit je systeem waardoor er een diepe ontlading is van spanningen, stress en andere vastzittende energieën. Tevens beschermt hij tegen negativiteit van buitenaf.

DSCN3644

Cactus amethist

Cactus amethist is een verfijnde vorm van Amethist, ook wel spiritkwarts genoemd.
Cactus amethist helpt bij hoofdpijn en piekergedachten. Hij brengt je hoofd en gedachten tot rust en werkt stress verlagend. De steen opent, activeert en reinigt de hogere chakra’s. Kan gebruikt worden bij het helen van oude blokkades en het reinigen van de aura. Hij stimuleert inzichtrijke dromen en zorgt ervoor dat de dromen gemakkelijk herinnerd kunnen worden.