Kaarten & Boeken

Orakelkaarten

De kaarten kunnen gebruikt worden als orakel, om antwoord te krijgen op uw vragen of om inzicht in uw huidige situatie te krijgen. Ze kunnen u wijzen op uw mogelijkheden, u helpen uw doel te bereiken en hindernissen te overwinnen en te voorkomen. Ze kunnen, mits op de juiste wijze gebruikt, een zeer belangrijke leidraad vormen voor uw leven.
De kaarten zullen afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen kunnen zijn in een leven, waarin u op weg bent om de werkelijkheid van wie u bent, meer op aarde te brengen.

De kaarten kunnen gebruikt worden als steun en referentie punt in uw spirituele zoektocht. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘s ochtends een kaart trekken en het inzicht wat u gegeven wordt meenemen in de activiteiten van de dag. Die dag kan in het teken staan van het desbetreffende inzicht.

Aartsengel Michaël
€ 20,35
aartsengelmichaelbox

Aartsengel Rafaël
€ 20,35
aartsengelrafaelbox

EngelenTarot
€ 24,95engelentarotbox

Engelen & Heiligen
€ 20,35engelen-en-heiligen-box

Opgestegen Meesters
€ 20,35opgestegenmeestersbox

Engelentherapie
€ 20,35engelentherapiebox

Godinnen
€ 20,35godinnenorakelbox

Levensdoel
€ 20,35levensdoelbox

Boodschappen van de Engelen
€ 20,35boodschappen-van-de-engelenbox

Helen met de elfen Orakelkaarten
€ 20,35helenmetdeelfenbox

Chakra Wijsheid Orakelkaarten
€ 20,35chakrawijsheidbox

Inzichtkaarten

Dat is het principe waarop de inzichtkaarten zijn gebaseerd.
Trek een inzichtkaart en de tekst zal, volgens de wet van synchroniteit, op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.

De inzichtkaarten zijn de vrucht van een jarenlange ervaring in het therapeutisch werken met mensen door Dick Nijssen. Voor de ontwikkeling ervan zijn de wijsheidbronnen gebruikt van het Padwerk en Gidswerk. De inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele pad. Waar je nog leeft vanuit compromissen en beperkingen, proberen deze kaarten je te openen voor een meer verheven en bevrijdend perspectief op je leven.

inzichtkaartenbox

   € 9,95

spiritueleinzichtkaartenbox

 9,95

ultieme-inzichtkaartenbox

 9,95

Maaike Kerstens – Boeken en kaarten 

Maaike Kerstens is energetisch genezeres. Zij werkt met positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld. Door haar studie (medische basiskennis, holistische kleuren punctuur, kleurentherapie, chakratherapie, edelsteentherapie, reiki, engelenmedium en medium) is zij geïnspireerd geraakt door de verbanden tussen lichaam, ziel en geest. Haar ervaringen en de engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van genezing.

Wens je op de hoogte te blijven van de workshops die Maaike Kerstens dit najaar zal brengen in België? Bezorg me dan je e-mail adres en dan stuur ik je graag de nodige informatie door.

De geschenken van de aartsengelen

10168225_1400132473624306_9066561041558806550_nBoek €15,00

In dit bijzondere boek worden de boodschappen (of geschenken) van de Aartsengelen en de betekenissen van de kaarten van De Geschenken van de Aartsengelen helder omschreven en voorzien van handige technieken, zoals hoe je een Aartsengel kunt aanroepen en jezelf of anderen kunt omhullen met licht om weer heel te worden.

Je zult een nieuwe Wereld leren ontdekken vol wonderen en andere gelukzaligheid. We denken vaak in termen van ver weg als het om de Hemel gaat maar eigenlijk is het geluk heel dichtbij. Je hoeft je daarvoor alleen maar open te stellen door liefdevolle intenties te hebben bij alles wat je
onderneemt voor anderen en jezelf.

Aartsengelen helpen je op momenten wanneer je het emotioneel zwaar hebt, ze geven je tips en tonen je de weg naar het geluk in de vorm van tastbare aanwijzingen. Om deze manier van werken met de liefde goed te begrijpen, zijn deze kaarten gemaakt als sleutels die deuren openen, zodat je liefdevolle dromen kunnen uitkomen.

In De Geschenken van de Aartsengelen wordt ook ingegaan op wat Aartsengelen zijn, hoe je met ze kunt samenwerken en waarvoor je ze kunt aanroepen. De kaarten zijn ontworpen op basis van mijn jarenlange ervaring met Engelen. Ik heb hun aanwijzingen zelf toegepast op uitdagingen in het leven, zodat ik ervan overtuigd ben geraakt dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden om zodoende te leren begrijpen dat we allemaal liefdevolle helpers om ons heen hebben die, als wij ze toestemming daarvoor geven, ons bestaan weer de juiste richting en balans geven. Je zult diep geraakt worden door de wijze waarop ze jou precies datgene laten zien en laten ervaren wat jij nodig hebt en intens verlangt, zoals gelukzalige momenten die ons pad verlichten onderweg naar huis.

10168225_1400132473624306_9066561041558806550_nKaarten €17,50
Werken met De Geschenken van de Aartsengelen!

Aartsengelen zijn trouwe dienaren van God en boodschappers van de liefde. Ze zijn een vraagbaak, maar ook een uitgestoken hand die je kunt pakken, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze helpen om blokkades te laten verdwijnen, zoals hinderlijke situaties die je meemaakt, maar ook lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

Ze zullen je de ogen openen, zodat je steeds duidelijker gaat merken dat je wordt omringd met positieve energieën die graag hun goede werk willen doen om jouw leven
aangenamer te maken.

De schilderachtige taferelen op deze kaarten van De Geschenken van de Aartsengelen zijn Hemelse doorkijkjes, met op elke kaart afbeeldingen en symbolen die van toepassing zijn op de betreffende Aartsengel. Je kunt de kaarten gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met de Aartsengelen.
Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, je zult stap voor stap aan de hand worden geleid om ze te mogen ontmoeten en leren kennen. Je kunt hun kracht en inspiratie gebruiken voor jezelf en anderen.

De symbolen van de aartsengelen 

10941118_1400136376957249_2162838160804917660_nBoek €7,50

De Symbolen van de Aartsengelen zijn bestemd voor eenieder die inzage wenst in oplossingen van problemen, richting nodig heeft en om te kunnen helen op het diepste niveau. De Symbolen van de Aartsengelen zijn instrumenten waarmee aartsengelen werken op het gebied van genezing en heelwording. Ze spreken tot ons onderbewuste, alleen al door ernaar te kijken zal er beweging komen in vastgelopen energieën.

Er zijn diverse manieren om met de Symbolen van de Aartsengelen te werken, waar verder in dit boekje op zal worden ingegaan. De grote legging wordt op dezelfde wijze gedaan als met de aloude Lenormandkaarten, waarbij alle 36 prachtig vormgegeven symbolen op tafel komen te liggen. Je kunt niet alleen een voorspelling doen, maar verkrijgt ook een overzicht van hetgeen wat jij of degene waarvoor je een legging doet, het beste kunt doen of laten om moeilijkheden als levensles te overwinnen, waarvoor je de betreffende Aartsengelen om passende hulp kunt vragen. Je leert ook hoe je een ‘Aartsengelen beschermkring’ kunt opzetten voor jezelf of anderen, wat snel en eenvoudig is uit te voeren, waarmee je verschillende Aartsengelen aanroept ter ondersteuning van bijvoorbeeld een moeilijke periode, een examen, een operatie of ziekzijn.

Tevens zijn de symbolen in staat om negatieve energieën om te vormen naar positiviteit, het helpt om tot innerlijke harmonie te komen, waardoor de uiterlijke Wereld om je heen ook positief zal veranderen. Dit komt omdat het uiterlijk, als leven en lichaam, een projectie is van het innerlijk, zo binnen, zo buiten. Hoe minder blokkades er aanwezig zijn tussen Hemel en Aarde hoe leuker je leven wordt.

Zo kunnen de Aartsengelen ons met een symbool omgeven, wat een herstellend effect heeft op je energetische systeem, zoals je energieveld (aura) en de chakra`s. Door de aanroeping die vermeld staat bij iedere omschrijving van de kaart te gebruiken, ontstaat er meteen een directe verbinding met de betreffende Aartsengel, waarna hij of zij de werking van het symbool zal activeren. Ook kan het symbool worden gevisualiseerd om jezelf of een ander persoon heen voor het gewenste effect. De Symbolen van de Aartsengelen geven ons een extra verdieping om met de Aartsengelen samen te werken, want naast jezelf of anderen te omhullen met hun heilzame, liefdevolle en positieve licht, stellen zij ook de Universele symbolen waarmee zij werken aan ons ter beschikking.

20711_1400140400290180_3946637933347537144_nKaarten €7,50

In dit kaartspel komen diverse thema’s aan bod, waarvan de symbolen allen een positieve bijdrage leveren aan ons heelwordingsproces. De Symbolen van de Aartsengelen brengen oplossingen, wijzen betrouwbaar richting en lossen blokkades in het fijnstoffelijke lichaam op. Het legpatroon De Grote Legging wordt op dezelfde wijze gedaan als met de aloude Lenormandkaarten, waarbij alle 36 prachtig vormgegeven symbolen op tafel komen te liggen.

 

 

Engelen hulp bij ongevallen 

10421496_1400144140289806_8377141029404119714_nBoek €12,50

Dit handige boekje gaat over Engelen Hulp Bij Ongemakken en beschrijft hoe je het beste met de aartsengelen kunt samenwerken in de dagelijkse praktijk wanneer je in de problemen zit. In het leven overkomen je van tijd tot tijd levenslessen als situaties en omstandigheden die negatief op je overkomen en kunnen zorgen voor veel zorgen, leed en ongemak. Om hiervan zo snel mogelijk weer verlost te zijn, kun je de engelen bewust uitnodigen in je bestaan. Door een actieve samenwerking aan te gaan, raak je steeds meer bekend met wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen om je leven weer leuk te maken en hoe je ze kunt waarnemen wanneer ze jou willen bereiken.

 

Voor kinderen 

Kaarten

Kaarten voor Lichtkinderen
€ 20,35

Knuffelkaartjes voor kinderen
€ 11,70

IMG_20150811_112400

Boeken

 Heksje Wijsneus en de stralende engelen
€ 16,95
heksje_wijsneus

 Heksje Wijsneus en de magische stenen
€ 16,95heksje_wijsneus_2010

 Heksje Wijsneus vriendenboek
€ 9,95

1001004007254177

wijsneuslogokleur  Ik ben Liesje!

Zoals je ziet, ben ik een heksje.
Ik woon met mijn mama in een gezellig huis aan de rand van het bos. Naar school gaan vind ik niet altijd zo leuk. Ik trek er samen met mijn vogelvriend Bonte Vleugelmans liever op uit om iets te leren over
de wondere zichtbare en onzichtbare wereld om me heen.

Zo ontmoet ik de meest bijzondere figuren en beleef ik de meest magische avonturen! Ik weet best wat ik wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Ze noemen me dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’. Dat vind ik niet erg. Ik ben wie ik ben en daar ben ik blij om!