Aura sprays

Een aura spray reinigt en zuivert een ruimte of het menselijk aura. Deze spray biedt bescherming. Ongewenste energieën worden opgeruimd. Iedere aura spray heeft naar gelang zijn samenstelling zijn specifieke kracht.

Angel-Touch® staat voor alternatieve Health en Healing producten die op een natuurlijke basis (energetisch) gemaakt zijn en die geen negatieve bijwerkingen kennen.
De naam Angel-Touch®  staat voor producten die met liefde en de juiste intentie gemaakt zijn. Producten die doorgegeven zijn vanuit de Goddelijke wereld om deze op de markt te brengen.

De bedoeling is dat deze producten de mensen helpen om gemakkelijker in het leven te staan, om steun te geven op ieders levenspad en bij ieders levensdoel.  Gewoon als hulpmiddel bij alle struikelblokken en hindernissen die men tegen kan komen als mens hier op aarde.

DSCN3872

Angel-Touch Huisreinigingspray 100 ml

Uitstekend te gebruiken om je hele huis grondig te reinigen van negatieve invloeden en energieën, tevens harmoniseert deze spray.
Gebruik: alle ramen en deuren dicht, dan in ieder vertrek in alle hoeken sprayen, daarna 10 min even doorluchten.
Hij mag ook dagelijks gebruikt worden als energetische douche, als men naar huis gaat van werk of school.

  
DSCN3865

Angel-Touch Aura spray Bescherming 50 ml

Beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, goed voor mensen die gevoelig zijn en alles oppikken (stress en spanningen) van omgeving, goede resultaten bij huilende baby’s en kinderen die niet goed slapen, beschermt 8 uur lang.
In je aura spuiten (hoofd, zonnevlecht en op je rug.)

  
DSCN3867

Angel-Touch Aura spray Reiniging 50 ml

Voor het reinigen van ruimtes, aura, stenen, sierraden van negatieve invloeden. Eenvoudig over de stenen, in ruimtes of in je aura (om je heen spuiten en alle negativiteit is weg. Geen langdurig spoelen onder de kraan, dus snel en gemakkelijk.)
Werkt als een reinigende douche.
Voor therapeuten om de behandelruimte en tafel te reinigen van emoties en stress, dat wat losgelaten is.