Edelstenen

Foto’s en beschrijving van een aantal edelstenen kan je terug vinden onder deze tekst.

Edelstenen zijn niet alleen mooi om te dragen, ze beschikken ook over krachtige eigenschappen die de gezondheid en het welzijn van de mens verbeteren.

Door het dragen van een steen wordt de energietrilling van de steen overgedragen aan de energietrilling van de mens. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking. De aura wordt hierdoor positief beïnvloed.

Hoe kies je een edelsteen?

Een edelsteen kies je intuïtief, ofwel op basis van klachten of wensen, door middel van de pendel. Indien je wenst kan ik je via deze middelen helpen naar het zoeken van de juiste steen.

Je kan kiezen uit:

  • Edelsteen in de vorm van een armband. Je armen zijn voortdurend in beweging. Op deze manier kan de edelsteen zijn energie gemakkelijk in je aura verspreiden.
  • Een edelstenen hangertje.
  • Trommelsteentjes die je eventueel op je lichaam kan leggen op de plaats van de klacht. Of gewoon in je zak steken, onder je hoofdkussen leggen of gewoon in de hand houden.
  • Chakrastenen, om je chakra’s weer in balans te brengen. Leg een chakrasteen gedurende 15 à 20 min op één of meerdere chakra’s.
  • Ruwe stenen die je kan gebruiken om je woning of een ruimte positief te beïnvloeden.
  • Ovale stenen, vakkundig geslepen en gepolijst. Deze liggen goed in de hand en zijn zeer goed geschikt voor edelsteenmassage maar kan ook als talisman, meditatiesteen of gezondheidssteen gebruikt worden. Door de mooie afgeronde vorm is de energie uitstraling zacht en gelijkmatig.
  • Bollen, een steen geslepen in een bolvorm kan gebruikt worden bij meditatie of in een ruimte geplaatst worden. Ze hebben een gelijkmatige zachte uitstraling.

Als slot nog dit, Reiki en Edelstenen zijn twee zéér mooie krachten die op een wonderlijke manier elkaar mooi aanvullen.

Al de afgebeelde stenen zijn van A kwaliteit.
De werking van de stenen is in het kort toegelicht. Natuurlijk bezitten ze nog veel meer eigenschappen en krachten dan beschreven.
Breng een bezoekje aan de winkel en kom de prachtige kristallen bewonderen.
in de winkel zijn meerdere stenen terug te vinden dan op de site afgebeeld staan